!
!
cerussiet-gr

CERUSIET

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

KLEUR wit, grijs, grijs-zwart, geel
UITERLIJK witte en gele doorschijnende kristallen, of grijs en zwart gekorreld; gewoonlijk op een matrix
ZELDZAAMHEID in gespecialiseerde winkels verkrijgbaar
VINDPLAATS Namibië
KENMERKEN
Cerusiet is een aardende steen die ervoor zorgt dat u zich prettig in uw omgeving voelt.
Het is zeer nuttig voor mensen die de aarde niet als hun natuurlijke woonplaats ervaren, want het verhelpt 'heimwee' en laat de ziel zich overal thuis voelen.
Cerusiet kan ook een stervormig kristal zijn of een kristal dat'verslag bijhoudt'.
Deze kostbare stenen stemmen af op hogere wijsheid en karmische* doelen. Meditaties onthullen de unieke geheimen die ze voor u hebben. De ster zou helpen bij buitenaards
contact. Cerusiet helpt vroegere levens te verkennen die niet op aarde zijn geleid, en mensen uit vroegere levens te herkennen.
Het verklaart waarom u naar de aarde bent gekomen, de lessen die u leert, de taken die u dient te verrichten en de gaven die u meeneemt om de evolutie van de mensheid te bevorderen. Deze steen helpt het verleden en zijn effecten los te laten.
Cerusiet is weldadig voor reizen, zowel voor zaken als voor plezier, bestrijdt jetlags en helpt u bij het aanpassen aan een andere cultuur.
Het is een nuttige steen voor het sluiten van kortetermijncompromissen en het aanpassen aan situaties waartegen veel weerstand bestaat.
Deze pragmatische steen bevordert besluitvorming en stimuleert groei.
Het leert u flexibel te worden en verantwoordelijkheid te nemen, neemt spanning en angst weg en laat zien hoe u zich aan noodzakelijke veranderingen kunt aanpassen.
Het geeft u het vermogen om tactvol te zijn en stimuleert extravert in plaats van introvert gedrag.
Door communicatie te bevorderen maakt cerusiet overeenstemmingen mogelijk en schenkt het het vermogen om aandachtig te luisteren.
Het brengt de twee hersenhelften met elkaar in evenwicht en moedigt creativiteit aan.
Elixer van cerusiet doodt insecten.
Spuit het op kamerplanten of in een kamer als bescherming tegen ongedierte en ziekten.
GENEZING
Cerusiet zorgt voor vitaliteit en energie, vooral bij langdurige ziekte. Het brengt het zenuwstelsel op één lijn, behandelt onwillekeurige bewegingen en verstevigt spieren en botten. Het werkt goed bij de ziekte van Parkinson en het syndroom van Gilles de la Tourette en maakte een einde aan slapeloosheid en nachtmerries.
POSITIE
Zet of leg het op een relevante plaats.
Gebruik het als elixer om ongedierte te bestrijden.