!
!
agaat-mos hanger

Mosagaat

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

MOS AGAAT

kleuren : groen, blauw, rood, geel, bruin
Uitzicht :doorzichtig of doorschijnend met vertakkende tekeningen als van bladeren of mos; vaak klein en getrommeld
beschikbaar : goed verkrijgbaar
vindplaats : Verenigde Staten, Australië, India
AANVULLENDE EIGENSCHAPPEN Mosagaat verfrist de ziel en stelt u in staat de schoonheid in alles om u heen te zien. Het helpt bij het vermin¬deren van gevoeligheid voor het weer en bij milieuvervuiling. Deze steen is zeer weldadig voor iedereen die in de landbouw werkzaam is of met plantkunde te maken heeft.
Deze geboortekristal helpt vroedvrouwen bij hun werk, vermindert de pijn en bevordert een vlotte bevalling. Het is een steen voor een nieuw begin en voor het opheffen van blokkades of spirituele belemmeringen.
Mosagaat is een steen van rijkdom en trekt overvloed aan.
Het kristal kan met een dubbel doel werken: het biedt intellectuelen toegang tot hun intuïtieve gevoelens en helpt intuïtieve mensen hun energie op praktische wijze te kanaliseren.
Op het psychische vlak verbetert mosagaat het zelfrespect en versterkt het positieve karaktertrekken. Het vermindert angst en diepgewortelde stress. Het helpt bij de ontwikkeling van kracht en het vermogen om met andere mensen om te gaan, en stimuleert de uitbreiding van iemands persoonlijke ruimte en groei. Deze agaatsoort versterkt het vermogen om iets nog eens te proberen en inspireert tot nieuwe idealen.
Geestelijk bevordert mosagaat zelfexpressie en communicatie. Het brengt uw emoties in evenwicht en vermindert stress en angst. Het moe¬digt vertrouwen en hoop aan, want het is een zeer optimistische steen. Daarnaast is de steen behulpzaam voor iedereen die depressief is van¬wege levensomstandigheden of een onbalans in de hersenen. Ongeacht hoe moeilijk die omstandigheden kunnen zijn, mosagaat geeft inzicht in de achterliggende oorzaak.
GENEZING Mosagaat bespoedigt herstel en is te gebruiken bij langdurige ziekten. Het gaat ontstekingen tegen, reinigt de bloedsomloop en de excretie, stimuleert de lymfstroom en versterkt het immuunsysteem. Het helpt hypoglykemie en uitdroging te voorkomen, behandelt infecties, ver¬koudheden en griep en verlaagt koorts. Het gaat ontstekingen tegen en vermindert zwellingen in lymfknopen.
Als elixer op de huid aangebracht behandelt mosagaat schimmelinfecties en andere huidinfecties

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”
Bron de KRISTALLENGIDS van JUDY HALL