!
!
moskoviet-muscoviet

Moskoviet - muscoviet /Mica

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

MOSKOVIET + FUCHIET (groen moskoviet) MUSCOVIET (FUCHIET = groen MUSCOVIET)

KLEUR roze, grijs, bruin, groen, violet, geel, rood, wit
UITERLIJK parelachtig mica in lagen; alle formaten
ZELDZAAMHEID gemakkelijk verkrijgbaar
VINDPLAATS Zwitserland, Rusland, Oostenrijk, Tsjechië, Brazilië, Nieuw-Mexico, Verenigde Staten
KENMERKEN Moskoviet is een vorm van mica. Het is een mystieke steen met een krachtig engelencontact, die het bewustzijn van het hogere zelf bevordert.
Bij het waarzeggen met kristallen* verbindt deze visionaire steen ons met de hoogste spirituele gebieden.
Moskoviet/muscoviet stimuleert het hartchakra*, vergemakkelijkt astrale reizen* en opent de intuïtie en paranormale visioenen.
Moskoviet/muscoviet heeft het vermogen gebreken in de mensheid te herkennen en stimuleert tegelijkertijd onvoorwaardelijke liefde en acceptatie.
Het is een weerkaatsende steen, die u helpt uw projecties te onderkennen : de delen van uzelf die u niet herkent en daarom 'daarginds' ziet.
Het helpt u in te zien dat de dingen die u niet prettig vindt, in feite eigenschappen zijn die u niet in uzelf accepteert. Moskoviet helpt bij de integratie en transformatie van deze eigenschappen.
U kunt moskoviet /muscoviet gebruiken om een netwerk* om aardbevingsgebieden te bouwen, want het verlicht spanningen binnen de aarde langs geleidelijke weg.
Het vermindert ook spanning in het fysieke lichaam en brengt de verfijnde lichamen* en de meridianen* in één lijn met het fysieke lichaam, zodat er evenwicht ontstaat.
Op het psychische vlak verjaagt moskoviet/muscoviet onzekerheid, twijfel en onhandigheid.
Muscoviet is nuttig voor diegenen die lijden aan dyspraxie*, heft woede en nervositeit op en zorgt voor flexibiliteit op alle niveaus van het bestaan.
Muscoviet laat u vol vreugde in de toekomst en in het verleden kijken om alle lessen die zijn geleerd te waarderen.
Door u naar uzelf te laten kijken zoals anderen u zien, helpt moskoviet/muscoviet het beeld te veranderen dat aan de buitenwereld wordt getoond. Muscoviet biedt steun bij de verkenning van pijnlijke gevoelens.
Geestelijk helpt moskoviet/muscoviet problemen op te lossen. Het leert u snel en gevat te reageren en hoe u uw gedachten en gevoelens helder kunt uitdrukken. Fysiek verbetert moskoviet/muscoviet uw uiterlijk.
Het maakt haren en ogen glanzend en helpt het lichaam zijn ideale gewicht te bereiken.
GENEZING Moskoviet/muscoviet controleert de bloedsuikerspiegel, zorgt voor balans in de uitscheiding van de alvleesklier, gaat uitdroging tegen en voorkomt hongergevoel tijdens het vasten. Het helpt het reguleren van de nieren (vooral de bijnieren !), is nuttig in geval van slapeloosheid en allergieën, en helpt bij de genezing elke stoornis die het gevolg is van ziekte of verdriet.
POSITIE Draag het of houd het vast. Of strijk ermee over de huid.
SPECIFIEKE KLEUREN Naast de algemene kenmerken hebben de volgende kleuren aanvullende eigenschappen:
Roze moskoviet/muscoviet is de effectiefste kleur om contact met de engelenwereld te leggen.
Violet moskoviet opent het hogere kruinchakra* en vergemakkelijkt het verhogen van het bewustzijn tot een zeer fijne vibratie.
(Zie ook fuchsiet: groen moskoviet/muscoviet : opent volledig de hartchakra

KLEUR groen
UITERLIJK plaatachig en gelaagd (soort mica); alle formaten
ZELDZAAMHEID verkrijgbaar in gespecialiseerde winkels
VINDPLAATS Brazilië
KENMERKEN
Fuchsiet(groene muscoviet) geeft toegang tot kennis met grote praktische waarde. Het kan informatie over kruidenbehandeling en holistische remedies kanaliseren.
Fuchsiet(groene muscoviet) laat u zien welke holistische actie u moet ondernemen en leidt gezondheidskwesties en welzijn in goede banen.
Fuchsiet(groene muscoviet) geeft u inzicht in uw interactie met andere mensen en heeft betrekking op fundamentele levenskwesties.
Op psychisch niveau laat Fuchsiet(groene muscoviet) zich in met dienstbaarheid uit vroegere levens of het huidige leven.
Fuchsiet(groene muscoviet) werkt de neiging tot martelaarschap tegen en is uitstekend voor degenen die gauw de rol van redder op zich nemen en dan snel slachtoffer worden.
De Fuchsiet(groene muscoviet) laat u zien hoe u van dienst kunt zijn zonder in een machtsstrijd of valse nederigheid verstrikt te raken. Veel mensen die hun diensten aanbieden, doen dat vanuit het gevoel dat ze'niet goed genoeg'zijn, en Fuchsiet(groene muscoviet) leert ze wat hun echte eigenwaarde is.
Fuchsiet(groene muscoviet) toont u wat gepast en noodzakelijk is om uw ziel te laten groeien en helpt u onbewogen toe te kijken terwijl anderen hun lessen leren.
Fuchsiet(groene muscoviet) combineert onvoorwaardelijke liefde met de ongelukkige liefde die'niet meer'zegt. Het is nuttig voor het bestrijden van een situatie waarin u lijkt te 'helpen', maar in feite grote psychische voldoening ontleent aan de unieke levensweg. Fuchsiet zet beide zielen op hun eigen levensweg.
'De eeuwige patiënt' in een gezin of groep, op wie ziekten en spanningen worden geprojecteerd, is zeer gebaat bij Fuchsiet(groene muscoviet).
De patiënt wordt ziek of raakt verslaafd namens de familie. Als hij geneest, zet de familie hem onder druk om 'ziek'of afhankelijk te blijven.
Fuchsiet(groene muscoviet) geeft zo'n patiënt de kracht beter te worden en zich aan het familieconflict te onttrekken. Fuchsiet overwint wederzijdse afhankelijkheid en emotionele chantage, en geeft veerkracht na een trauma of emotionele spanning.
GENEZING Fuchsiet(groene muscoviet) vermeerdert de energie van kristallen. Het heft blokkades op die worden veroorzaakt door overtollige energie en verplaatst energie naar positieve kanalen. De groene steen Fuchsiet(groene muscoviet)brengt de verhouding tussen rode en witte bloedcellen in balans, Fuchsiet(groene muscoviet)behandelt het carpale-tunnelsyn-droom en RSI, en brengt de ruggengraat in één lijn.
Fuchsiet(groene muscoviet) vergroot de flexibiliteit van spieren en skelet.
POSITIE Zet het op een relevante plaats of houd het vast tijdens het mediteren.

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”
Bron de KRISTALLENGIDS van JUDY HALL