!
!
unakiet-trommelstenen

Unakiet

 Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

UNAKIET

korte uitleg:
- Samenstelling:een groenbruin gevlekte jaspis (zie aldaar).
- Tegen: infecties, wilszwakte.
- Versterkt lever en maag.

Uitgebreide uitleg:
KLEUR groen-roze
UITERLIJK gevlekt, vaak klein en getrommeld
ZELDZAAMHEID gemakkelijk verkrijgbaar
VINDPLAATS Verenigde Staten, Zuid-Afrika
KENMERKEN Unakiet is een steen van visie die emoties in evenwicht brengt met spiritualiteit.
Op het derde oog* geplaatst opent het dat oog en bevordert het visualisatie en occulte visies. Deze steen aardt alles wat nodig is en kan diensten bewijzen na een meditatie of occulte bezigheden.

U kunt unakiet gebruiken als voorspellend kristal bij helderziendheid* • en op momenten waarop compromissen en integratie nodig zijn.

Plaats een stuk unakiet in huis of leg een paar getrommelde stenen in een schaal, zodat het kristal voor een kalme, zachtaardige energie kan zorgen.
De effecten van elektromagnetische vervuiling van tv-toestellen wordt tenietgedaan als u unakiet erop of dichtbij in de buurt plaatst.
Unakiet helpt bij de wedergeboorte, brengt inzichten uit het verleden over de oorzaak van blokkades aan het daglicht en lost omstandigheden op die spirituele en geestelijke groei belemmeren.
Het is ook nuttig bij genezing van vorige levens, want het vergemakkelijkt de terugkeer naar de bron van een probleem, waarna dat getransformeerd kan worden. In dat geval legt of houdt u het unakiet op het derde oog.
Of een ongemak* nu uit het verre of nabije verleden stamt, unakiet zoekt op elk niveau naar de oorzaak ervan en brengt die aan de oppervlakte, zodat hij kan worden getransformeerd.
GENEZING Unakiet draagt bij aan herstel van een ernstige ziekte.
Het is goed voor de voortplantingsorganen, stimuleert gewichtstoename als dat nodig is en bevordert een gezonde zwangerschap en de groei van huidweefsel en haar.
POSITIE Leg het op een relevante plaats of gebruik het als elixer.

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”
Bron de KRISTALLENGIDS van JUDY HALL