!
!
tanzaniet 25mm-ti

Tanzaniet

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

TANZANIET (lavendelblauwe Zoïsiet)

korte uitleg:
- Familie : behoort tot de Zoisiet-groep
- Genoemd naar de vindplaats in Tanzania
- Astrologie : Boogschutter
- Chakra : Hart
- Versterkt het hart
- Helpt bij de behandeling van psychische storingen
zeer duur. Wordt ook zeer veel in geslepen tot juweelsteen gebruikt : Tanzania-briljant

TANZANIET en ENGELEN

Aartsengel TZAFKIËL

Eigenschappen: tanzaniet is driekleurig; het laat verschillende kleuren zien, afhankelijk van de richting van waaruit we het bekijken. De ene richting is blauw, de andere lavendel en de derde brons.
Deze kleurwisseling maakt gewijzigde toestanden van de werkelijkheid mogelijk, zodat er radicale veranderingen in het bewustzijn kunnen optreden.
Omdat tanzaniet de trillingsfrequentie van de gebruiker verhoogt, breidt hij de persoonlijke mandala uit, zodat informatie uit de Akashakronieken kan worden opgehaald.
Tanzaniet wordt gebruikt voor innerlijke en uiterlijke reizen.
Door uw verhoogde trillingsfrequentie zult u zien dat de sluier tussen de bewustzijnsniveaus dunner wordt. Dat maakt heldere communicatie mogelijk met engelen, Verheven Meesters, spirituele gidsen en andere verlichte wezens uit dimensies die gewoonlijk niet beschikbaar zijn voor ons normale bewustzijn.
Psychologisch: verbetert de spirituele waarneming. Vergroot het geloof in en het begrip van universele waarheden door wijsheid en evenwichtige spiritualiteit te schenken.
Mentaal: tanzaniet verwijdert alles wat te oppervlakkig is voor spirituele ontwikkeling. Het verbetert inzicht, mystiek en onderscheidingsvermogen door de vrouwelijke, intuïtieve kant van uw karakter volledig tot ontwikkeling te brengen.
Daardoor kan uw hart geheel opengaan en kan de zuiverheid van de ziel zich op aarde manifesteren voor de vrijheid en het heil van allen.
Emotioneel: de genezende energie van tanzaniet brengt u voorbij de grenzen van het aardse niveau naar een ruimte waarin u leert uzelf te verzorgen door het verleden los te laten en zodoende innerlijke rust te vinden.
Fysiek: draait het verouderingsproces om. Genezing: versterkt en vernieuwt.
Positie: op het voorhoofdchakra.
Kleur Blauw tot lavendel, met donkerder violet erin
Uiterlijk Helder
Zeldzaamheid Zeldzaam, tni/nen waarschijnlijk binnen tien /aar uitgeput
Herkomst Merelani-heuvels, Tanzania