!
!
pietersiet-hanger

Pietersiet

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

PIETERSIET

OOK BEKEND ALS STORMSTEEN

Getrommeld
KLEUR
goudbruin tot grijsblauw
UITERLIJK
gevlekt, iriserend; vaak klein, getrommeld
ZELDZAAMHEID
gemakkelijk verkrijgbaar
VINDPLAATS
Namibië
KENMERKEN Pietersiet is nog niet zo erg lang geleden ontdekt. Naar ver luidt bevat het ‘de sleutels van het koninkrijk der hemelen’. Het verbindt alledaags bewustzijn met het spirituele en herinnert u eraan dat u een spiritueel wezen op een menselijke reis bent.
Pietersiet, dat in het spirituele wezen centreert, heeft het vermogen u niet in de aarde maar in het etherische lichaam te aarden. Dat maakt spirituele reizen gemakkelijker, vooral die met als doel de Akasha-kronieken te lezen en kennis te nemen van de inzichten in uw incarnaties die daar te vinden zijn.
Pietersiet is een visionaire steen die te gebruiken is voor een visioenentocht of sjamaanreis. Het werkt krachtig met het lichaam tijdens be¬weeglijke meditaties en heeft snel toegang tot een zeer hoge staat van veranderd bewustzijn. Het stimuleert het derde oog en de pijnappelklier, heeft toegang tot de intuïtie en is bevorderlijk voor diepe spirituele visioenen en voorkennis.
Pietersiet zou de illusie van gescheiden zijn opheffen en overtuigingen en conditioneringen die door anderen zijn opgelegd, verwijderen. Het verbindt u met de bron van uw eigen innerlijke leiding en helpt u de waarheid of de leugen in andermans woorden te herkennen. Het heft hardnekkige blokkades op en maakt een einde aan verwarring. Bij genezing van vorige levens verwijdert pietersiet ongemakken die veroorzaakt zijn door het niet volgen van de eigen waarheid. Deze steen bevrijdt u van geestelijke en verbale conditioneringen - overtuigingen die in het verleden zijn opgelegd door autoriteiten zoals ouders - en verdrijft spirituele illusies.
Pietersiet steunt uw wilskracht en kan u bevrijden van geloften die in vorige levens zijn gedaan en in het huidige leven nog geldig zijn.
Op psychisch niveau stimuleert pietersiet het volgen van uw eigen waarheid. Het is een zeer behulpzame en versterkende steen, die helpt alles uit te spreken en te verkennen wat uw toegang tot de waarheid blokkeert. Het helpt oude conflicten en onderdrukte gevoelens te verwerken.
GENEZING Pietersiet stimuleert de hypofyse en zorgt voor evenwicht in het endocriene stelsel en voor de productie van hormonen die de stofwisseling, de bloeddruk, de groei, seks en temperatuur regelen. Helpt bij duizeligheid en evenwichtstoornissen.
Het is goed voor de longen, lever,darmen,voeten en benen,en bevordert de opname van voedingsstoffen uit voedsel.
Op een verfijnd niveau reinigt het de meridiaanpaden van het lichaam en voorziet ze van energie.
De steen verhelpt ongemakken die zijn veroorzaakt door uitputting bij mensen die geen tijd hebben (nemen) om te rusten.
POSITIE Leg het op een relevante plaats of houd het vast.

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”
Bron de KRISTALLENGIDS van JUDY HALL