!
!
lepidoliet hangers

Lepidoliet

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

LEPIDOLIET

KLEUR purper, roze
UITERLIJK plaatachtige lagen, iets glimmenc massa; alle formaten , of korrelige
ZELDZAAMHEID gemakkelijk verkrijgbaar
VINDPLAATS Verenigde Staten, Tsjechië, Brazilië Dominicaanse Republiek Madagaskar,
KENMERKEN
Lepidoliet zuivert elektromagnetische vervuiling en dient op computers te worden geplaatst om hun uitstraling te absorberen.
Als lepidoliet mica-achtige vormen aanneemt, worden zijn eigenschappen zeer versterkt en is het een zeer efficiënt 'schoonmaakmiddel'.
Lepidoliet verjaagt negativisme, activeert en opent de chakra's van de keel, het hart, het derde oog* en de kruin, heft blokkades op en wekt kosmisch bewustzijn.
Deze steen helpt bij spirituele reizen en heeft toegang tot de Akasha-kronieken*. Het kristal stemt u af op gedachten en gevoelens uit vorige levens die nu een blokkade in uw leven vormen en het kan u tevens meenemen naar de toekomst.
Lepidoliet is zeer nuttig bij het verlichten van stress en depressiviteit. Het maakt een einde aan dwanggedachten, neemt wanhoop weg en helpt tegen slapeloosheid.
Doordat het lithium bevat, draagt het bij aan het stabiliseren van stemmingswisselingen en bipolaire stoornissen.
Het is uitstekend voor het overwinnen van elk soort emotionele of geestelijke afhankelijkheid, ondersteunt het opheffen van verslavingen en helpt bij anorexia.
Als 'steen van overgang' bevrijdt en reorganiseert het oude psychische (gedrags)patronen, waardoor verandering mogelijk wordt. Lepidoliet stimuleert onafhankelijkheid en het bereiken van doelen zonder hulp van buitenaf.
Op geestelijk niveau stimuleert lepidoliet het intellect en analytische kwaliteiten.
Met zijn objectiviteit en concentratievermogen versnelt het de besluitvorming.
Lepidoliet focust op wat belangrijk is en filtert externe afleidingen.
Emotioneel laat lepidoliet u steviger in uw schoenen staan, vrij van de invloeden van anderen. Deze kalmerende steen verlicht slaapstoornissen en emotionele stress.
GENEZING Lepidoliet lokaliseert de aandoening* en vibreert zacht als u het op een relevante plaats legt.
Het verlicht allergieën, versterkt het immuunsysteem, herstructureert DNA en stimuleert de productie van negatieve ionen.
Het verlicht uitputting, epilepsie en de ziekte van Alzheimer, verdooft ischias en zenuwpijn en lost gewrichtsproblemen op.
Lepidoliet ontgift huid en bindweefsel en is als elixer erg geschikt tijdens de menopauze.
Het behandelt ziekten die het gevolg zijn van het sick-buil-dingsyndroom of van computerstress.
POSITIE Leg of draag het op een relevante plaats. Leg het onder uw kussen om slaapstoornissen te verminderen.

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”