!
!
herkimer-diamond-usa

Herkheimerdiamant

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 Speciaal is de Herkimer-zwarte toermalijn collier

 

HERKHEIMERDIAMANT
Herkimmerdiamant = Bergkristal - genoemd naar de vindplaats in de USA.
Sommigen verdienen grof geld door aan deze steen magische krachten toe te kennen, enkelen beweren zelfs dat deze steen een kruising zou zijn tussen bergkristal en diamant, zij weten allicht niet dat bergkristal gevormd word uit silicium en diamant uit koolstof.
KLEUR helder
UITERLIJK helder, olieachtig, inwendige regenbogen, gewoonlijk dubbel einde; van klein tot groot
ZELDZAAMHEID duur, maar goed verkrijgbaar
VINDPLAATS Verenigde Staten, Mexico, Spanje, Tanzania
KENMERKEN Deze steen geeft energie en bevordert de creativiteit. Het is een krachtig kristal om mee af te stemmen, vooral de kleinere, zeer heldere steen. Hij stimuleert geestelijke vermogens, zoals helderziendheid', spirituele visie en telepathie, roept leiding op uit hogere dimensies en stimuleert de herinnering en het begrip van dromen.
Een herkimmerdiamant verheldert de chakra's* en opent kanalen zodat spirituele energie kan stromen.
Gebruik hem om toegang tot informatie over vorige levens te krijgen, zodat u blokkades of weerstand tegen uw spirituele groei kunt herkennen. Herkimmer vergemakkelijkt bevrijding en transformatie en brengt het doel van uw ziel naar boven. Hij activeert het licht-lichaam*.
Herkimmerdiamant stemt mensen op elkaar af en zorgt voor een band als ze uit elkaar moeten gaan; ieder dient dan één steen te behouden.
Deze steen versterkt telepathie en stemt genezer en patiënt op elkaar af.
Hij heeft een kristalgeheugen waarin informatie kan worden opgeslagen en later weer opgeroepen.
Hij is zodanig te programmeren dat anderen hem kunnen gebruiken.
Herkimmerdiamanten behoren tot de krachtigste kristallen voor het reinigen van elektromagnetische vervuiling of radioactiviteit. Ze blokkeren geopathische belasting* en zijn uitstekend als netwerk rond een woning of bed.
GENEZING De herkimmerdiamant is een ontgifter; hij beschermt tegen radioactiviteit en besmettelijke ziekten, verlicht slapeloosheid die door geopathische belasting of elektromagnetische vervuiling wordt veroorzaakt, corrigeert DNA, celstoornissen en metabolische onbalans, en verwijdert stress en spanning uit het lichaam.
Hij stimuleert herinneringen uit vorige levens aan verwondingen en ziekten die in het huidige leven nog steeds van invloed zijn. Van herkimmerdiamant is een uitstekende spray of elixer te maken.
POSITIE Draag hem als hanger of oorbel (slechts korte perioden).
Leg hem onder aan de ruggengraat of op de relevante plek.
Leg hem tussen uzelf en de bron van elektromagnetische smog* of spray hem in uw kamer.
Rookherkimmer heeft een bijzonder krachtige aardende energie die het aardechakra en de omgeving geneest door elektromagnetische vervuiling en geopathische belasting op te heffen. Een netwerk* rond uw bed helpt u van nervositeit af.
Herkimmer met citrien is een uitstekend tegengif tegen vermoeidheid die door negatieve energieën is veroorzaakt.
Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”