!
!
chalcedoon-hanger_

BLUE-LACE-AGAAT

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-levensvreugde.be  Heikant 19A in B.9240 ZELE +32 0497793077

Maak per sms een afspraak indien je wenst te komen naar het winkeltje.

BLUE LACE AGAAT wordt ook genoemd : Chalcedon agaat
KLEUR bleekblauw met witte of donkerder lijnen
UITERLIJK gestreept, vaak klein en getrommeld
ZELDZAAMHEID gemakkelijk te krijgen
VINDPLAATS net als agaat

AANVULLENDE EIGENSCHAPPEN
Blue lace agaat is een uitstekende helende steen. Zijn zachte energie is verkoelend en kalmerend en zorgt voor gemoedsrust. Het is met name effectief bij het activeren en helen van het keelchakra* en maakt vrije expressie van gedachten en gevoelens mogelijk.
Het opent de weg naar het ervaren van hogere energieën. De steen is een van de grote voedende en ondersteunende stenen bij woede, infectie, ontsteking en koorts.
Psychisch werkt blue lace agaat tegen het onderdrukken van gevoelens die voortvloeien uit de angst om beoordeeld en afgewezen te worden. Van oordelen is vaak sprake in een ouder-kind relatie, zowel in de jeugd als tijdens de volwassenheid. Daardoor worden gevoelens achtergehouden en blokkeert de gebrekkige zelfexpressie het keelchakra en kan deze de borstkas beïnvloeden - het gevoel te zullen stikken. Blue lace agaat lost het oude patroon van onderdrukking op en moedigt een nieuwe wijze van expressie aan. Het helpt mannen hun gevoelige aard te bevrijden en te accepteren.
Geestelijk helpt blue lace agaat bij de verbale expressie van gedachten en gevoelens en het gaat geestelijke stress tegen. Emotioneel neutraliseren de vredige energieën die van deze steen uitgaan, gevoelens van woede.
Spiritueel reinigt blue lace agaat het keelchakra zodat de hoogste spirituele waarheden tot uitdrukking kunnen worden gebracht. Het is een steen die gedachten verbindt met spirituele vibratie en voor diepe gemoedsrust zorgt.
GENEZING Blue lace agaat helpt bij de keelaandoeningen. Zijn eigenschap om geblokkeerde zelfexpressie te bevrijden maakt de steen tot een goed middel bij problemen met schouder en nek, een gebrekkig werkende schildklier en infecties van keel en lymfstelsel. Het helpt bij verlaging van koorts, verwijdert blokkades in het zenuwstelsel, bij de behandeling van artritische en botmisvormingen, versterking van het skelet en bij genezing van breuken. Het helpt ook haarvaatjes en de alvleesklier.
Blue lace agaat is ook te gebruiken om genezing met geluid te bevorderen - het focust en richt geluid naar de juiste plaats.
POSITIE Op een relevante plaats, vooral op de keel.