!
!
ioliet watersaff ntm

Ioliet (watersaffier)

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

IOLIET Kijk ook naar IOLIET en ENGELEN onderaan

KLEUR grijs, violet, blauw, geel
UITERLIJK klein, doorschijnend, kleur verandert afhankelijk van de hoek waaronder u ernaar kijkt
ZELDZAAMHEID in gespecialiseerde winkels verkrijgbaar
VINDPLAATS Verenigde Staten
KENMERKEN Ioliet is een visioensteen die het derde oog* activeert en visualisatie en intuïtief inzicht mogelijk maakt als alle chakra's op één lijn liggen.
Het stimuleert de verbinding met innerlijke kennis, wordt gebruikt door sjamanen bij ceremoniën en helpt bij reizen buiten het lichaam.
In contact met het auraveld geeft ioliet een elekrische lading af die het veld van nieuwe energie voorziet en op één lijn brengt met de verfijnde lichamen*.
Op psychisch vlak helpt ioliet de oorzaken van een verslaving op te heffen en uw ware zelf tot uitdrukking te brengen, bevrijd als u bent van de verwachtingen van de mensen om u heen.
Op geestelijk niveau verheldert ioliet gedachtevormen*.
Op emotioneel niveau heft ioliet onenigheid in relaties op. Omdat het ons aanmoedigt verantwoordelijkheid voor onszelf te nemen, kan het onderlinge afhankelijkheid in uw relatie overwinnen.
GENEZING Ioliet schept een krachtige constitutie. Het vermindert de opslag van vet in het lichaam, verzacht het effect van alcohol en ondersteunt de ontgiftende werking van de lever. Deze steen is goed bij malaria en koorts, helpt de hypofyse, de neusbijholten en het ademhalingsstelsel, en verlicht migraine. Het doodt ook bacteriën.
POSITIE Leg het op een relevante plek en op het derde oog* als alle chakra's* al op één lijn zijn gebracht.

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”
Bron de KRISTALLENGIDS van JUDY HALL
Bron de KRISTALLEN ENCYCLOPEDIE van JUDY HALL
Studiemateriaal “Zo genezen edelstenen” G.P. Espeet
1992 uitgeverij Ankh-Hermes bv,Deventer ISBN 90-202-5180-5
Studiemateriaal “Werken met kristallen en edelstenen” Ursula Markham
1989 uitgeverij Schors – Amsterdam ISBN 90 6378 183 0
Studiemateriaal “Helen met Kristallen en Edelstenen” Daya Sarai Chocron
Uitgeverij De Driehoek Amsterdam 1985

IOLIET en ENGELEN

Engel Aartsengel Raziël

Eigenschappen: ioliet is de edelsteenvariëteit van cordiëriet, ook watersaffier geheten. Pleochroïsme (het vermogen verschillende kleuren in diverse richtingen uit te zenden) is zeer opvallend in ioliet en er zijn drie verschillende tinten in dezelfde steen te zien.
loliet is de profetische en visionaire steen van de new age. Het zorgt voor volledige occulte activiteit en integratie, maar alleen als de vijf lagere chakra's volkomen in evenwicht zijn; anders bestaat het gevaar van desoriëntatie.
Psychologisch: ioliet en de geheime mysteriën van Aartsengel Raziël zijn niet voor iedereen weggelegd; ze nemen de ontvanger mee naar het hemelse gebied waar wetenschap en mystiek een en hetzelfde zijn : het kwantumheelal.
Mentaal: deze 'extatische' ontmoetingen met ioliet en Aartsengel Raziël hebben tijd
nodig om volledig geïntegreerd te worden in alle niveaus van ons bestaan. Anders kunnen we merken dat we volledig uit ons evenwicht raken.
Emotioneel: heft onenigheid en wederzijdse afhankelijkheid op. Helpt u van uw verslavingen af te komen.
Fysiek: is goed tegen bronchitis, astma en andere chronische longaandoeningen. Verlaagt de bloeddruk. Verlicht rugklachten, ischias, spit en andere neurologische aandoeningen. Zet negativiteit om en zuivert haar.
Genezing: verbetert de hersenwerking. Helpt tegen hoofdpijn en slapeloosheid.
Positie: leg het op het keel-, voorhoofd- of kruinchakra, of draag het als hanger of ring loliet is zeer krachtig als u het langdurig draagt. Het is in geelgoud te zetten.
Zeldzaamheid: Gemakkelijk te krijgen in specialistische winkels
Herkomst Sri Lanka, Madagaskar, Myanmar en India