!
!
fulguriet-edelsteenhanger_

Fulguriet

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

FULGURIET EN ENGELEN
Aartsengel Sandaflon
Eigenschappen: fulguriet wordt op een unieke manier gevormd, namelijk als zand door de bliksem wordt getroffen. Daardoor versmelten de korrels tot glazen buisjes die het patroon van de bliksem weerspiegelen.
Fulguriet is buisvormig omdat het zand in het midden verdampt en het omringende zand vloeibaar wordt en later tot fulguriet stolt.
Het vibreert met de energie van de bliksem; het behoort tot de hoogste en snelste trillingen in het rijk der mineralen.
Het is een katalyserend kristal dat stormenergie bevat, en wordt gebruikt voor snelle spirituele transformatie. Naar verluidt gebruikten sjamanen het om hun gebeden naar het Goddelijke te sturen.
Psychologisch: focust en aardt de kracht van engelengebeden en -rituelen. Werkt als een bliksemschicht en is een katalysator voor verandering. Ontsluit het voorhoofd-chakra en wordt gebruikt om andere werelden en dimensies te verkennen.
Wordt ook gebruikt om evenwichtige kundalini (psychische kracht) te activeren en vorige levens te verkennen.
Mentaal: schept een creatieve omgeving en maakt verwezenlijking van wensen mogelijk door de hogere geest en hogere geestestoestanden.
Emotioneel: versterkt intuïtie. Geeft dieper inzicht in het ontstaan van emotionele verwarring.
Fysiek: creëert een werveling van gezuiverde energie die de trillingsfrequentie van de gebruiker verhoogt en zodoende de kracht heeft om alle fysieke kwalen te verbeteren.
Genezing: geeft energie, zuivert en verheft. Gebruik het als u een grote sprong wilt maken in het genezen van enig aspect van de psyche.
Positie: leg het op het aardester- en het zielsterchakra. Fulguriet is zeer broos, behandel het dus voorzichtig.

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”