!
!
ruwe aurakwarts  a.page (custom)

engelenaura-kwarts

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

ENGELENAURA-KWARTS en ENGELEN (angel aura)
Engel Uw beschermengel en de 'kristalengelen', een groep hemelse wezens die advies en hulp bieden aan mensen die in hun meditaties en therapiesessies met kristallen werken

 

 Eigenschappen: engelenaura-kwarts is ook bekend als opaal- of parelaura-kwarts. De glinsterende tinten van iriserende kleuren binnen het kristal stemmen de zintuigen snel af op de engelengebieden van liefde en licht. Ze zuiveren en verheffen uw geest, zodat uw energieveld volstroomt met regenboogbellen van bescherming. Dit kristal brengt uw bewustzijn naar de 'innerlijke tempel' van het hogere ik, waar de kennis van uw beschermengel wordt opgeslagen.

Psychologisch: stemt u af op schoonheid. Opent u voor de energieën van natuurgeesten en elfjes. Geeft licht en spontaniteit aan al uw activiteiten. Wekt spiritueel bewustzijn.

Mentaal: wordt gebruikt bij geestelijke stress, verwarring, apathie, onbuigzaamheid, starheid, verbijstering en onverdraagzaamheid.

Emotioneel: heft remmingen op. Helpt tegen stress en daarmee verband houdende ziekten. Zorgt voor een vreedzame oplossing van emotionele kwesties.

Fysiek: wordt gebruikt om het fysieke lichaam te zuiveren en de ontgifting te ondersteunen die nodig is als mensen gaan afstemmen op hogere frequenties.

Genezing: kan helpen bij alle aandoeningen, vooral chronische of verergerde ziekten die niet reageren op complementaire of orthodoxe behandeling. Vergroot het fysieke uithoudingsvermogen en geneest “burn-out”

Positie: draag het om de aura te beschermen en te versterken en om een baken van liefde en engelenlicht te worden.

Leg het op een chakra waarheen uw intuïtie u leidt. Is vooral krachtig op het kruinchakra en de transcendentale chakra's. Vormt een uitstekende edelsteenessence.

Energetiseert in de energieën van de volle maan.

Bewaar het in een doek van witte zijde.

Aanvullende opmerking: is te zetten in goud, zilver of platina. Goed te combineren met amethist, morganiet, fenakiet, aquamarijn en danburiet.

Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”