!
!
1811817469

CURSUSSEN OP LOCATIE ENGELEN-LEVENSVREUGDE

Kijk vooral in het agenda voor de voorziene Lezingen, workshops, info dagen, kleine Doe-workshopdag  Lichtwesen, meditaties ...

Alle cursussen kunnen gevolgd worden in de lokalen van Engelen-Levensvreugde. ( in ZELE) max. 10 personen per cursus, workshop, lezing zodat het gezellig en overzichtelijk blijft, wat zijn voordeel heeft voor de aanwezigen. Elke persoon krijgt de nodige aandacht.

Is het een mooie zonnige dag, dan kan dat buiten !

Wilt U zich meer verdiepen in de kleurstralen waaronder de Elohim, Serafijnen, Aartsengelen, Aardengelen, Meesters werken en de kleurstralen beschermen ?

Dan kan U hieromtrent cursus volgen.  Ook over de relatie kleurstralen - engelen en de edelstenen die op die zeer hoge energie trillen.

Deze cursussen worden op aanvraag gegeven, op onze locatie of in locatie door U voorzien.  Dit kan na uw aanvraag samen besproken worden.

 

 

 

 

 

 

"Voel jij dat je in jouw leven op een punt bent aanbeland waarbij Mental Coaching jou kan leiden naar een complete transformatie om dát prachtige wezen te worden dat je altijd al bent geweest, maar waarvan je het bestaan vergeten bent?

Wil jij jouw spirituele impulsen laten evolueren naar jouw ware Authentieke Zelf om aldus de hoogst mogelijke staat van bewustzijn te ervaren?

Gun jou dan deze kans om de schat die jij in jezelf herbergt te ontdekken door samen met mij en onder leiding van de engelen het pad der liefde te bewandelen.

Ik, die als kanaal fungeer voor deze goddelijke lichtwezens, vind het een eer om aan jou jouw levenspad te mogen openbaren.

Ben je nog niet klaar voor het hele traject, dan kan allicht een door mij aangeboden cursus of workshop, jou reeds inzage bieden in het universele geheel.

Be the creator of your own life
and be amazed...

It's a true life-changing experience!


in Licht en Liefde."