!
!
atlantisiet_

ATLANTISIET

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-levensvreugde.be  Heikant 19A in B.9240 ZELE +32 0497793077

Maak per sms een afspraak indien je wenst te komen naar het winkeltje.

 

 

 

Atlantisiet is een gecombineerde steen van groene serpentijn en purperen stichliet. Atlantisiet verbindt met de oude wijsheid van Atlantis en stimuleert om projecten uit die tijd alsnog te voltooien.

Stichtiet maakt zachter en stimuleert begrip, medeleven, vergevingsgezindheid en het uiten van liefde en vriendschap. De edelsteen beschermt tegen negativiteit van binnen uit en van buiten af en maakt zowel emotioneel als fysiek weerbaarder. Stichtiet vermindert verlegenheid en remmingen en helpt genieten van het leven. Stichtiet activeert de Kundalini energie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op hernia en neurologische aandoeningen.
Serpentijn brengt balans in lichaam en geest en helpt negatieve energie en straling buiten houden. Deze steen werkt kalmerend bij nervositeit, spanningen en stress en zorgt voor innerlijke rust. Ook bij conflicten bevordert de steen evenwicht en stimuleert tot het sluiten van een compromis. Seksuele problemen veroorzaakt door gespannenheid worden verminderd. Spiritueel is zeer geschikt om een meditatie te ondersteunen. Fysiek brengt de steen ook evenwicht, bevordert uw spirituele groei en vermogen. Serpentijn werkt reinigend, ontgiftend, pijnstillend zoals bij spierpijn, menstruatiepijn,kiespijn en verlicht krampen. Het brengt de insulineproductie, het bloedsuikergehalte en het calcium- en magnesium gehalte in balans en remt overmatige verzuring. De steen heeft een positieve werking op problemen van de darmen, maag en nieren en vermindering van menstruatiepijn en -krampen.

• Sterrenbeeld:
Tweelingen (22 mei tot 21 juni)
• Kleur:
paars, groen, geel, lila
• Maand:
mei en juni
• Chakra:
Hartchakra (4e), Kruinchakra (7e)
Werking Atlantisiet
Klachten verminderen:
Atlantisiet verlaagd het stressniveau, werkt pijnstillend en ontgiftend, helpt tegen spierpijn, kiespijn en menstruatiepijn, heeft positieve werking op dementie, Alzheimer, Parkinson en hernia, helpt tegen verlegenheid en nervositeit, weldadig bij bloedstoornissen, hypoglykemie en diabetes.
Eigenschappen bevorderen:
Atlantisiet geeft innerlijke rust, bevordert seksualiteit, werkt reinigend en ontgiftend, zorgt voor een positieve benadering, helpt bij het oplossen van geschillen, stimuleert te denken alvorens te spreken.
Toepassing:
Atlantisiet wordt gebruikt bij aardehealing en chakralegging.