!
!
aurakwarts  a.page (custom)

AURA KWARTS

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-levensvreugde.be  Heikant 19A in B.9240 ZELE +32 0497793077

Maak per sms een afspraak indien je wenst te komen naar het winkeltje.

 

 

 

KLEUR o.a. kobalt-blauw, rood (roze of robijnaura), goud(zonneschijnaura), regenboog (titanium aura of vlamaura of Daark rainbow aura), Angel aura (Engelenaura)
UITERLIJK kwartskristallen met kunstmatige goudlaag gekleurd; kleine punten of clusters , intens
ZELDZAAMHEID gemakkelijk verkrijgbaar
VINDPLAATS goud-,zilver-platinium-titanium-kobalt laag vacuum  in warmte aangebracht op kwartskristal, meestel bergkristal groepjes van Mount Miller U.S.A.

AANVULLENDE EIGENSCHAPPEN
Hoewel aqua aura kunstmatig wordt geproduceerd, heeft het een intense energie die het alchemistische proces weerspiegelt waarbij goud op zuiver kwarts wordt gehecht.
Aqua aura bevrijdt u van beperkingen en schept ruimte voor iets nieuws.
Dit kristal geneest, reinigt en kalmeert de aura', heft stress op en geneest 'gaten'.
Daarna activeert het de chakra's, vooral op de keel, waar het communicatie vanuit het hart aanmoedigt.
De steen verwijdert negatieve energie uit de verfijnde* energetische lichamen en uit de verbindingen die het spirituele lichaam met universele energieën maakt.
Tot slot wordt de uitdrukking van zielsenergie geactiveerd, zodat uw hoogste potentieel wordt aangesproken.
Aqua aura stimuleert zelfexpressie en uw vermogen tot kanaliseren*, en verdiept spirituele afstemming en communicatie.
De steen beschermt u tegen occulte of psychische aanvallen* en schenkt diepe rust tijdens meditatie.
In combinatie met andere kristallen versterkt aqua aura hun helende eigenschappen.

GENEZING
Aqua aura kan helpen en steunen bij versterken van de thymus en het immuunsysteem.

POSITIE
Houd, draag of leg het op een relevante plaats.

SPECIFIEKE AURAKWARTSSOORTEN
Elk stuk aura kwarts heeft zijn eigen specifieke eigenschappen die met de kleur verband houden, maar de diverse stukken delen ook veel eigenschappen vanwege het goud dat op het oppervlak is gehecht.

Regenboogaura wordt gevormd door goud en titanium met zuiver kwarts te verbinden. Dit kristal.dat alle energiecentra in het lichaam activeert, ontruimt een pad voor de levenskracht die zich in de diverse lichamen manifesteert en zorgt voor vibrerende energie en levenslust. Regenboogaura werkt weldadig voor moeizame relaties, want het toont projecties en verwijdert negatieve emoties zoals wrok of verdriet uit het verleden en geeft op alle niveaus diepe inzichten in relaties.
Het maakt karmische* banden los (heft blokkades op) die relaties in het huidige leven hinderen. De getransformeerde relatie is vitaal en harmonisch. Het is een begeleidend kwarts bij astrale reizen.

Opaal aurakwarts (Engelen-aurakwarts)heeft een veel blekere regenboogkleur die met zilver en platina wordt geproduceerd. Zoals een regenboog in de lucht hoop en optimisme stimuleert, is opaal aura een kristal van vreugde. Het zuivert alle chakra's, brengt ze in evenwicht en integreert het lichtlichaam in de fysieke dimensies. Opaal aura maakt een diepe staat van meditatief bewustzijn mogelijk en aardt de ontvangen informatie in het fysieke lichaam. Het schept een toestand van totale vereniging met het goddelijke door kosmisch bewustzijn. = ANGEL AURA :
Engel aura kwarts is samengesteld uit natuurlijk kwarts kristal, verbonden met puur zilver en platina. Hierdoor ontstaan prachtige irriserende regenboogkleuren. Intuïtieve bronnen zeggen dat Engel aura kwarts helpt bij het mediteren en het bewust contact verkrijgen met engelen, gidsen en spirituele leraren. Het helpt bij het toegang verkrijgen tot de Akasha kronieken waardoor hogere kennis kan worden gechanneld, herinneringen aan vorige levens.

Rozenaura wordt gevormd van kwarts en platina, waardoor een dynamische energie ontstaat die op de pijnappelklier en het hartchakra inwerkt en diepgewortelde twijfels aan de eigen waarde verandert. Het geeft het geschenk van onvoorwaardelijke eigenliefde en een band met universele liefde. Deze vorrn van aurakwarts doordrenkt het hele lichaam met liefde en herstelt de cellen tot een volmaakt evenwicht.

Robijnaura wordt ook gevormd van kwarts en platina, maar geeft een veel diepere kleur. Robijnaura reinigt het basis-chakra* van oude overlevingskwesties en mishandeling, zorgt voor hartstocht en vitaliteit, en activeert de wijsheid van het hart. Het is spiritueel verheffend en biedt toegang tot Christus-bewustzijn*. Het kristal beschermt tegen agressie en geweld. Bij genezingen is robijnaura goed voor het endocriene stelsel en is het een natuurlijk antibioticum voor schimmelinfecties en parasieten.

Zonneschijnaura is een opvallend geelgoud kristal dat gevormd is met goud en platina. De energieën ervan zijn krachtig en buitengewoon actief. Het stimuleert en reinigt de zonnevlecht, en heft oude emotionele trauma's op. Op spiritueel niveau is zonneschijnaura expansief en beschermend.

Siberisch blauw kwarts is een schitterend blauw kristal dat in het laboratorium wordt geproduceerd van kwarts en kobalt.
Het is een krachtig antidepressivum dat de geest verheft en diepe vrede schenkt.
Siberisch blauw kwarts activeert het keel- en derde oog-chakra', stimuleert paranormale visie en telepathie en verbetert de communicatie. Het zorgt voor intense visionaire ervaringen en geeft toegang tot kosmisch bewustzijn. Deze steen helpt u uw waarheid uit te spreken en maakt het gemakkelij¬ker gehoord te worden.
Uitwendig toegepast verlicht het ontstekingen, zonnebrand en een stijve nek of stijve spieren.
levens mogelijk worden en je inzicht kunt verkrijgen in de spirituele missie in dit leven.