!
!
apofyliet_

APOFYLIET

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-levensvreugde.be  Heikant 19A in B.9240 ZELE +32 0497793077

Maak per sms een afspraak indien je wenst te komen naar het winkeltje.

KLEUR helder, wit, groen, geelachtig, perzikkleurig
UITERLIJK kubische of piramidale kristallen, kunnen doorzichtig of opaak zijn; kleine losse kristallen of grote groepen
ZELDZAAMHEID gemakkelijk verkrijgbaar
VINDPLAATS Groot-Brittannië, Australië, India, Brazilië, Tsjechië, Italië


KENMERKEN
Apofyliet bezit een hoog watergehalte, waardoor het een zeer efficiënte geleider van energie is en drager is van de Akasha-kronieken*. De aanwezigheid ervan in een ruimte versterkt de energieën, want het is een krachtige transmitter van vibraties. Apofyliet schept een bewuste verbinding tussen de fysieke en spirituele gebieden. Tijdens reizen buiten het lichaam houdt het een sterke verbinding met het fysieke lichaam in stand, zodat er informatie kan worden overgebracht van het psychische naar het fysieke gebied. Deze spirituele steen zorgt voor helder zicht, stimuleert de intuïtie en maakt toegang tot de toekomst mogelijk. Het is een uitstekend hulpmiddel bij het waarzeggen met kristallen*.
Op het psychische vlak bevordert apofylliet introspectie en het vermogen om onbalans of gebreken te corrigeren. Het doorziet pretenties en breekt door een gereserveerde houding heen. Deze steen van waarheid zorgt voor erkenning van iemands ware zelf.
Geestelijk heeft apofylliet een kalmerend effect. Het is een effectieve bestrijder van stress, heft mentale blokkades en negatieve denkpatronen op en vermindert verlangens. Op spiritueel niveau brengt apofylliet universele liefde in analyses en het besluitvormingsproces, zodat de geest op de ziel wordt afgestemd.
Emotioneel bevrijdt apofylliet onderdrukte emoties. Het overwint angst en bezorgdheid, neemt ongerustheid weg en zorgt ervoor dat onzekerheid wordt geaccepteerd.
Spiritueel heeft deze steen een kalmerende en aardende werking op de geest. Het heeft sterke banden met het spirituele gebied en draagt ertoe bij dat u zich prettig in uw lichaam voelt. Het maakt reizen buiten het lichaam en spirituele visioenen mogelijk. Vanwege zijn band met de Akasha-kronieken maakt het reizen in vorige levens gemakkelijker.

GENEZING

Apofyliet wordt zeer veel gebruikt, met zeer goede resultaten, als heilzame werking bij allergieën algemeen.
Apofyliet is hét hulpmiddel bij reiki behandelingen. Het maakt het gemakkelijker om een patiënt in een diepere staat van ontspanning en ontvankelijkheid te brengen en neemt de genezer ter zijde, zodat de overdracht van helende energie op de patiënt zuiverder kan verlopen.
Apofyliet heeft invloed op het ademhalingssysteem en als het op de borst wordt gelegd, kan het een astma-aanval beëindigen. Het neutraliseert allergieën en stimuleert het herstel van slijmvliezen en huid. Een apofylietkristal op beide ogen verjongt de ogen. De steen is vooral nuttig bij genezingen van de ziel en helpt de ziel te accepteren dat het in een fysiek lichaam zit.

POSITIE
Leg het op een geschikte plaats. U kunt een apofylietpiramide op het derde oog* plaatsen tijdens het kanaliseren of mediteren. Kijk bij het waarzeggen met kristallen* vanuit een ooghoek naar het kristal.

SPECIFIEKE KLEUREN EN VORMEN
Naast de algemene kenmerken hebben de volgende kleuren aanvullende eigenschappen:
Groen apofylliet activeert het hartchakra* en bevordert een oprecht hart, vooral inzake beslissingen over hartskwesties. Het absorbeert universele energie en draagt deze over.
Het helpt mensen die over vuur lopen door een meditatieve toestand te bevorderen en de voeten na het lopen af te koelen.
Het heft hypnotische bevelen* en andere controlemechanismen uit huidige en vorige levens op.
Apofyllietpiramides zijn krachtige energiebronnen. Ze verbeteren de spirituele visie en openen het derde oog.
Als u door de basis van de piramide naar de apex kijkt, ziet u een 'sterrenpoort'. Net als alle piramides hebben ze de kracht om iets in stand te houden en zijn ze te gebruiken om voorwerpen of andere kristallen op te laden.
In elixervorm leiden ze licht en energie naar het hart.