!
!
a discus amazoniet_

AMAZONIET

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-levensvreugde.be  Heikant 19A in B.9240 ZELE +32 0497793077

Maak per sms een afspraak indien je wenst te komen naar het winkeltje.

 

kleur : blauw, meeste groen zowel lichtgroen als het Russische donkere groen.
Uiterlijk : iriserend met aders, diverse grootten soms getrommeld.
zeldzaamheid : gemakkelijk verkrijgbaar
vindplaats : Verenigde Staten, Rusland, Canada, Brazilië, India, Namibië, Mozambique, Australië.
KENMERKEN Amazoniet heeft een krachtige filterwerking.
Op fysiek niveau blokkeert het geopathische belasting, absorbeert stralingen van magnetrons en mobiele telefoons en beschermt tegen elektromagnetische vervuiling. Plaats het tussen u en de bron van vervuiling of plak het op uw mobiele telefoon.
Op geestelijk niveau filtert het de informatie die door de hersenen gaat en combineert het deze met intuïtie.
De steen kalmeert de hersenen en het zenuwstelsel en harmoniseert het fysieke lichaam met het etherische*, waardoor een optimale gezondheid wordt verkregen. Amazoniet brengt de mannelijke en vrouwelijke energieën en vele aspecten van de persoonlijkheid met elkaar in evenwicht. Het is een steen die u helpt beide kanten van een probleem of verschillende gezichtspunten te zien. Op emotioneel niveau verzacht amazoniet trauma's en heft het zorgen en angsten op. Het verdrijft negatieve energie en ergernis.
Spiritueel is een elixer van amazoniet op alle bewustzijnsniveaus zeer weldadig. De steen zelf helpt bij het manifesteren van universele liefde.
GENEZING Amazoniet heelt en opent de hart- en keelchakra's* om liefdevolle communicatie te versterken. Het opent ook het derde oog* en de intuïtie. Het kristal verjaagt negatieve energie, heft blokkades in het zenuwstelsel op en is weldadig bij osteoporose, tandbederf, calciumgebrek en calciumafzettingen . Het elixer lost calciumproblemen op. Amazoniet verlicht ook spierkrampen en alle vormen van jeuk. Een belangrijke eigenschap is de bescherming tegen de gezondheidsrisico's van magnetrons en andere bronnen van elektromagnetische smog*.
POSITIE Houd of leg de steen op een relevante plaats, of draag hem als bescherming tegen magnetrons. Leg hem bij uw computer of plak hem op uw mobiele telefoon


Bronnen en studiemateriaal gespreid over dertig jaar ervaring, lezen, bestuderen en werken met deze “wonderen uit de natuur”
Bron de KRISTALLENGIDS van JUDY HALL