!
!
dioptaas-namibie

Dioptaas

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-Levensvreugde.be in B.9240 ZELE +32 0497793077

 

 

Dioptaas is een zeer heilzaam en fris, hij kan je helpen bij het zuiveren van je auraveld. Hij opent je innerlijke zicht zodat je oude patronen kunt herkennen en loslaten. Dioptaas sterkt het emotionele hart doordat hij je mededogen, liefde en vergeving schenkt. Hij helpt je om uit de slachtofferrol te komen. Dioptaas brengt voorspoed en rijkdom.

 • Sterrenbeeld: 
  Schorpioen 24 oktober tot 22 november
 • Kleur:
   Smaragd groen tot donker blauw groen
 • Maand: 
  November
 • Chakra: 
  Hartchakra(4e), Derde oog(6e)

Werking Dioptaas

Klachten verminderen: 
Dioptaas helpt tegen woede, frustraties, jaloezie, angst, wantrouwen. Helpt bij het verwerken van emotionele trauma's en klachten die daar uit voort zijn gekomen, hartkwalen, helpt tegen krampen en werkt pijnstillend.

Eigenschappen bevorderen: 
Dioptaas helpt je om jezelf in het juiste licht te plaatsen, geeft meer zelfvertrouwen, versterkt de lever, emotioneel evenwicht.
 
Toepassing:
 Dioptaas is goed voor dagelijks gebruikt bij meditatie. Hij kan zowel vastgehouden worden als op het lichaam gedragen worden, te gebruiken bij healing van emotionele pijnen.
 
Harmoniseert met: 
Dioptaas harmoniseert goed met malachiet, azuriet, turkoois, cupriet en verasciet. Om de hartchakra bij meditatie te verbinden met de bovenste chakra's kun je het beste dioptaas gebruiken  samen met danburiet, satyaloka, scoleciet, herderiet, brookiet, fenakiet of azeztuliet.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiĆ«le informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel !  Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!