!
!
aquamarijn extra   1 gr     4 euro  1601760_aquamarin_extra

AQUAMARIJN

 

Alle edelstenen kun je aankopen bij Engelen-levensvreugde.be  Heikant 19A in B.9240 ZELE +32 0497793077

Maak per sms een afspraak indien je wenst te komen naar het winkeltje. 

Eigenschappen: aquamarijn, de 'edelsteen van de zee', heeft zijn naam te danken aan zeewater. Naar verluidt is het de schat van de meerminnen en heeft het de kracht om zeelieden op zee te beschermen. In de oudheid geloofde men ook dat aquamarijn bescherming bood tegen de listen van de duivel, en dat als u van aquamarijn droomde, u nieuwe vrienden zou maken.

Het bevrijdt u van de indrukken en invloeden van anderen.

Het is in elk geval een beryl soort. Heeft dan ook alle algemene eigenschappen van "beryl".

Psychologisch: aquamarijn heeft een sterke affiniteit met mensen die zijn afgestemd op verfijnde energie

Mentaal: kalmeert en focust de geest, waardoor het intellect wordt verscherpt. Verheldert de waarneming, zodat we gemakkelijker in staat zijn om onderliggende gedragspatronen te zien die we moeten opgeven om verder te kunnen gaan in ons leven.

Emotioneel: kalmerend en verzachtend voor de emoties. Heft energieblokkades snel op en spoelt woede, schuld, haat, wrok en angst weg. Goed tegen verdriet en leed.

Fysiek:

helpt tegen keelpijn, gezwollen klieren en problemen met de schildklier. Bevordert het afdrijven van vloeistoffen, laat gezwollenheid afnemen en heeft een weldadig effect op de nieren, de blaas, de ogen en het immuunsysteem. Is een goed middel tegen paniekaanvallen, zeeziekte en fobie. Zeer effectief alle bij allergieën. (ook zonneallergie-zomer exceem - grasallergie ...)

Genezing: kalmerend.

Positie: op alle chakra's. Draag het als hanger of ring, gezet in zilver of goud. Vormt een uitstekende edelsteenessence die u met de stroom mee laat gaan.

Is de edelsteen van Aartsengel Muriël

 

bron : eigen meer dan veertig jaren ervaringen met edelstenen

!

AQUAMARIJN

AQUAMARIJN in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten.